Resmi Site

Bu site içeriklerinde Arka Sıradakiler Resmi Sitesi olan mint.com.tr/arkasiradakiler adresinden kaynak almaktadır.

Kategoriler

Arka Sıradakiler Fun Club

Arka Sıradakiler Dizisi Grubu Açıldı. Hemen 2sn'de Kaydolun. Sizde Grupta Yerinizi Alın.
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

9/09/2008

Yedigün Yıldızları ikinci sezon birincisi Büşra Ertürk, Arka Sıradakiler’e konuk oldu.

ResimHosting.info

Yedigün Yıldızları, oyunculuk kategorisinde kazandığı birincilikle Arka Sıradakiler’de konuk oyuncu olarak rol almaya hak kazanan Büşra Ertürk’ün, Arka Sıradakiler setinde yaşadığı heyecana bizler de ortak olduk. Bu sırada, kendisiyle küçük bir söyleşi yaptık. Buyrun Büşra’nın bu deneyimini paylaşmaya…

ResimHosting.info

Merhaba Büşra, öncelikle MinT Prodüksiyon olarak seni kutluyoruz.
Bize biraz kendinden bahseder misin?


- Teşekkür ederim. Adım Emine Büşra Ertürk, 1 Ocak 1991 Ankara doğumluyum. 4 yıldır tiyatro eğitimi alıyorum. Endüstri meslek lisesi, bilgisayar bölümü mezunuyum. Küçüklüğümden beri en büyük hayalim ünlü ve çok kaliteli bir tiyatro uyuncusu olmak.

Yedigün Yıldızları oyuncu kategorisinde birinci olarak Arka Sıradakiler’de konuk oyuncu olarak rol almayı hakettin. Bu heyecanını bizlerle paylaşır mısın?

- Elbette… Yedigün Yıldızları benim için açılan küçük bir kapı oldu, temennim bu kapıyı en iyi şekilde değerlendirmek. Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ Gençlik Merkezi’nde tiyatro eğitimime devam ediyorum. Bugüne kadar yüzlerce gösteride yer aldım. Şu an çok farklı duygular içerisindeyim. Sete girmeden önce çok heyecanlandım. Özellikle Hamdi Alkan’ı beklerken bu heyecanım daha da arttı.

Sana oyunculuk yolunda başarılar dileriz, son olarak eklemek istediklerin?

-Ankara’daki arkadaşlarım heyecanla Arka Sıradakiler ekibiyle birlikte çekildiğim fotoğrafları bekliyorlar. İstediğim karaktere bürünebiliyorum. Tiyatro benim için yaşam, hayat bir rol ve bana verilen rolü yaşayarak oynuyorum. Sinema sektöründe örnek aldığım kişi tartışmasız Şener Şen’dir. O’nda örnek aldığım şey oyunculuğunda gözlerini çok iyi kullanması. Bence oyunculukta gözler çok önemlidir. Ustaca kullanılmış bir çift gözün yerini hiçbir şey tutamaz.

Teşekkür ederiz.

- Ben de tüm MinT Prodüksiyon ve Arka Sıradakiler ekibine teşekkürlerimi sunarım.

ResimHosting.info

ResimHosting.info

Kaynak mint.com.tr/arkasiradakiler

42.Bölüm Hakkındaki Yorumlarınızı Paylaşın..

Nefes kesen 42.Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz..


Resmi site: mint.com.tr/arkasiradakiler